miercuri, 4 aprilie 2012

Ziua unui lenes

Ora 11. Trezirea, cu greu, si ochii umflati. Cursuri sau servici ? AA. Trebuie sa dai niste telefoane si sa gasesti niste scuze adecvate.



Ora 13. Foame de lup. Scoti chestii din frigider, jumatate le mananci crude, restul le amesteci intr-o tigaie. Iti dai seama de gustul rau al creatiei tale si renunti. 


Ora 15. Pana acum ai pierdut vremea pe calculator. Acum ti-e chiar foame. Mergi pana la fast foodul de pe colt, dar pe drum te intalnesti cu un prieten si mergeti impreuna la un restaurant chinezesc din apropiere.


Ora 17. S-a cam prelungit intrevederea cu prietenul, asa ca mergi grabit spre casa. Ajungand acasa, iti dai seama ca, practic, ziua este gata. Inviti vecina la un ceai scurt.


Ora 18. Te pui sa citesti putin. Alegi cel mai usor roman din biblioteca.


Ora 19. Afli ca este videoproiectie-concert cu formatia ta preferata. Te gandesti timp de o ora daca sa mergi sau nu, dat fiind ca nu ai facut nimic toata ziua. 


Ora 20. Te-ai decis ca daca tot nu ai facut nimic toata ziua, macar vei merge la videoproiectie. Te pui sa faci o baie relaxanta inainte.


Ora 21. Iti dai seama ca oricum nu vei mai ajunge la videoproiectie, asa ca te gandesti sa te culci mai devreme, astfel incat in urmatoarea zi sa te trezesti fresh.


Ora 21: 15. Nu poti adormi, asa ca iti lasi gandurile sa zboare.


Ora 22: 30. Iti dai seama cat ai visat cu ochii deschisi si te amuzi. Decizi sa aprinzi putin televizorul.


Ora 23. Adormi in fata televizorului


Ora 23 : 10. Cineva insista la interfon. Mergi, aproape tarandu-te si injurand, in gand, sa vezi cine e. Surpriza! Prietenii tai, stiind ca locuiesti singur s-au gandit sa iti faca o surpriza. Au adus cu ei plase pline cu bere. Daca berea vine la tine...asa mai merge! 


Ora 01. Ti-e cam somn, asa ca te retragi in camera cealalta. Dar, prietenii tai continua petrecerea. Te intrebi unde ti-ai gasit asemenea prieteni si cand le va veni ideea sa mearga acasa. 


Ora 03. Te trezesti. Prietenii tai sunt toti adormiti, ingramaditi pe canapeaua ingusta din living. Pornesti calculatorul, te uiti la un serial. Dar, s-a trezit un prieten.


Ora 04. Ai o discutie foarte antrenanta cu prietenul trezit.


Ora 05. Rasfoiti impreuna siteuri amuzante. 


Ora 05: 15. In sfarsit, somn.


Ora 06:05. Galagie mare in living. Se pare ca s-au trezit petrecaretii. Esti luat pe sus sa bei o cafea cu ei.


Ora 08:05  In sfarsit, pleaca. Vei dormi toata ziua. Nu iti mai pasa de responsabilitati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu