miercuri, 4 aprilie 2012

10 motive pentru a fi un lenes autentic

Exista anumite avantaje in a fi lenes. Deci, sa vedem care ar fi principalele avantaje de a avea statutul de lenes :



1. Mai mult timp pentru sine. Astfel, vei avea vreme sa reflectezi la rezolvarea problemelor si la nemurirea sufletului


2. Mai putine sarcini. Fiind un lenes notoriu, toata lumea va evita a-ti trasa sarcini, stiind ca oricum le vei realiza cu intarziere sau superficial. 


3. Mai putine asteptari din partea celorlalti. Astfel, vei putea fi tu insuti si nu va trebui sa demonstrezi intotdeauna ceva, fiindca daca cineva te place, te place asa cum esti- un lenes.


4. Legat de punctul 3 - Mai putine sanse de a dezamagi. Dezamagirile ni le facem singuri. Daca ceilalti stiu ca esti lenes, stiu la ce sa se astepte de la tine, deci sunt mici sansele sa-i dezamagesti. In plus, vei fi apreciat pentru umorul si onestitatea ta pentru faptul de a-ti fi recunoscut statutul.


5. Ajutor la curatenie - Prietenii iti vor fi alaturi in momentele grele, cand trebuie facuta curatenie generala in casa.


6. Ai intotdeauna o scuza : " Sunt lenes. Imi pare rau".


7. Poti intarzia cat vrei. Prietenii tai se asteapta la acest lucru, profesorii la fel, parintii la fel- cu totii stiu ce greu te mobilizezi.


8. Mai apreciat decat ceilalti. Daca se stie ca este un efort pentru tine si sa ridici un deget, pregatirea unei petreceri-surpriza sau cadou handmade va fi de zece ori mai apreciata decat daca ai fi fost un harnic.


9. Nu ai de suportat invidia celorlalti. Oamenii harnici se invidiaza intre ei, lenesii petrec si se inveselesc.


10. Iertat mai usor - ai uitat sa speli vasele, sa duci coletul la posta sau sa iei haina de la curatatorie? Nici o problema! Se stie ca lenesii au o memorie slaba, insa ei au, de fapt, o memorie selectiva.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu