miercuri, 4 aprilie 2012

5 motive pentru care e dezavantajos sa fii lenes

1. Ai sansa sa ramai singur. Daca tot vei gasi diverse pretexte pentru a evita iesirile cu prietenii, s-ar putea sa nu te mai tulbure in lenea ta, deloc.


2. O forma fizica slaba. In ziua de astazi, aspectul fizic conteaza destul de mult, astfel incat lipsa unei vieti active se poate reflecta in felul in care areti. Deci, atentie- mai fa din cand in cand exercitii si plimbari lungi.


3. O sanatate afectata. Daca imbini un stil de viata nesanatos si o alimentatie superficiala, precum si diverse excese si lipsa miscarii, ai mari sanse de a avea probleme de sanatate.

4. Lipsa increderii si pierderea respectului celorlalti. E important ca ceilalti sa stie ca se pot baza pe tine. Daca le tradezi de multe ori increderea s-ar putea sa creada ca singurul lucru de care esti in stare este de a fi indolent si a-ti bate joc de viata ta.

5. Deprimarea si lipsa respectului de sine. E nevoie de antrenament pentru a fi bun la ceva si pentru a fi apreciat de ceilalti. Deprimarea poate a prinde radacini, dandu-ti seama ca nu esti in stare sa realizezi cum trebuie anumite sarcini sau sa fii bun la activitati la care majoritatea persoanelor se descurca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu