miercuri, 4 aprilie 2012

Saptamana unui lenes

Luni. Pentru toata lumea Lunea este o zi grea. Astfel, lenesul nu se necajeste, fiindca nu se simte singur in lipsa sa de mobilizare. Astfel, toata ziua va fi somnoros si prost dispus.


Marti. Se stie ca Martea e zi cu ghinion. Saptamana abia a inceput si mai e atat de mult pana in weekend. Marti trebuie sa se detaseze, astfel incat se intrevede o seara in oras, care se va prelungi pana diminiata.


Miercuri. Se trezeste in crucea zilei, bea o cafea si se gandeste la evenimentele de peste seara. Este deprimat si se scuza de la servici sau scoala, dormind mult. Seara, se va uita la un film sau va merge la teatru.


Joi. Este seara cu traditie in iesitul cu prietenii. Desi ar prefera sa ramana acasa si sa citeasca o carte, face totusi un efort, oricum ziua a trecut atat de greu...


Vineri. Se trezeste acasa la prietenul cel mai bun, care se amuza de el pentru prostiile pe care le-a facut peste noapte sub efectul licoarei lui Bacchus. Are dureri de cap si se gandeste ca nu va mai iesi niciodata sau chiar ca va muri de durere de cap in aceasta zi. Apoi, isi aminteste cine bate la usa: Domnul Weekend! 


Sambata. E zi de curatenie. El cum nu face curatenie, pierde vremea toata ziua. Isi promite ca de Luni va fi om serios.


Duminica este ziua oficiala a lenei. Va dormi toata ziua, iar seara vor veni in vizita niste prieteni, vor manca chipsuri si se vor relaxa in fata televizorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu