miercuri, 4 aprilie 2012

Lunile Anului pentru un Student Lenes

Ianuarie. De ce trebuie sa inceapa anul cu luna Ianuarie? Stresiunea este in toi, iar lenesul isi promite ca isi va lua toate examenele in toamna.


Februarie. PFIU! Am supravietuit cu bine sesiunii de examene, acum e vremea petrecerilor.


Martie. Este luna femeii, deci trebuie sa petrecem ! Oricum, mai este atata vreme pana la sesiune.


Aprilie. Ne dam seama ca nu mai prea avem bani si vrem sa ne angajam pentru a ne simti utili. Vom gasi un servici cu jumatate de norma intr-un fast food izolat si vom castiga extrem de putin.


Mai. Trebuie sa ne alocam vreme bucuriilor vietii - plimbarilor lungi in natura, hobbiurilor, somnului prelungit. Ne apucam de un curs de sculptura si ne imaginam cum ar fi sa fim niste sculptori celebri. Hmm...


Iunie. E Iunie? Deja? Ei bine, da, iar restantele se vor tine de noi ca si paduchii. Suntem blestemati sa mancam cartea aceasta vara.


Iulie. E luna seducatoare. E vremea excursiilor, focului de tabara, evadarii la mare si a concertelor in aer liber. Avem vreme sa invatam in August...


August. Ne promitem ca urmatoarea zi va fi cea in care vom incepe sa invatam serios. In ultima zi din August vom visa in fata cartii si ne vom deprima. Suntem atat de lenesi, ne era menita o cariera de artisti...


Septembrie. Dupa sesiunea de restante, trebuie sa ne mai bucuram putin de scurta vacanta ramasa. Acest an universitar va insemna performanta pentru noi. Dar, trebuie sa-l incheiam pe cel precedent cum se cuvine.


Octombrie. Revederea prietenilor dragi pe care nu i-ai mai vazut de un car de vreme, fiind din orase diferite. Petreceri cu colegii, venim!


Noiembrie. Luna despartirilor si a deprimarii. Cine poate invata in asemenea conditii? 


Decembrie. Sarbatorile sfinte. Este legitim sa sarbatoresti alaturi de prieteni si familie. Sarbatori Fericite! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu